Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorSALIK, M. A.
dc.date.accessioned2020-11-19T13:10:55Z
dc.date.available2020-11-19T13:10:55Z
dc.date.issued2019en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12403/2159
dc.description.abstract3rd International Conference on Advanced Engineering Technologiesen_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherBayburt Üniversitesi Yayınlarıen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectMühendislik teknolojilerien_US
dc.title3rd International Conference on Advanced Engineering Technologiesen_US
dc.title.alternativeCimin Üzümü (Vitis Vinifera L.) ve Kemah Cevizi (Juglans Regia L.) Karışımı (Saruç) İle Üretilen Probiyotik (Saccharomyces Boulardii) Dondurmaların Bazı Kalite Özelliklerien_US
dc.typeotheren_US
dc.contributor.departmentBayburt Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümüen_US
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster