Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Toker, Omer Said" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    EFFECT OF IN SITU EXOPOLYSACCHARIDE PRODUCTION ON SENSORY PROPERTIES OF TURKISH-TYPE FERMENTED SAUSAGE
    (Yildiz Technical Univ, 2016) Yilmaz, Mustafa Tahsin; Toker, Omer Said; Tatlisu, Nevruz Berna; Arici, Muhammet; Dertli, Enes
    In this study, effect of in situ exopolysaccharide (EPS) production on sensory properties of Turkish-type fermented sausage (sucuk) was determined. Sausage mixes were prepared as four groups: (a) Control group, control sausage samples produced without LAB addition, with natural flora, (b) Strain 1 group, sausage samples produced by using Strain 1 (EPS+ Lactobacillus plantarum 162 R strain), (c) Strain 2 group: sausage samples produced by using Strain 2 (EPS+ Leuconostoc mesenteroides N6) and (d) Mixture group, sausage samples produced by using mixture of Strain 1 and Strain 2. These mixes were fermented at 14, 16 and 18 degrees C for 8, 12 and 16 days. Fermentation conditions remarkably affected the sensory properties of the sausage using different EPS producing EPS. These results of this study demonstrated the importance of in situ EPS production on final sensory properties of sausage.

| Bayburt Üniversitesi | Kütüphane | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Bayburt Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Bayburt, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim